O nama
Mi smo porodični biznis koji je započeo svoj rad daleke 2011. godine kao hobi. Zaljubljeni u ptice, prepoznali smo potrebu za zdravom hranom, ne samo za nas i našu decu, već i za sve one koji cene kvalitetno i nutritivno bogato jaje.
Počeli smo skromno sa 50 jaja od kojih smo izlegli naše prve ptičice. Posvećenost, rad i trud su nas doveli do današnjih 650 ptica koje su u potpunosti uključene u našu porodičnu radnu rutinu. Kao porodica, radimo zajedno i sa zadovoljstvom sačekamo svako novo jaje i izleženo pile.
S ponosom ističemo da smo 2019. godine registrovali naše porodično poljoprivredno gazdinstvo. Tokom godina rada, truda i posvećenosti, stekli smo poverenje velikog broja zadovoljnih mušterija koji su se uverili u kvalitet naših jaja.
Briga o zdravlju i formi naših ptica nam je prioritet, zbog čega se trudimo da im osiguramo odlične uslove za život i razvoj. I pored toga što svakodnevno konzumiramo jaja sa naše farme kako sirova tako i termički obrađena, nekoliko puta godišnje radimo analizu jaja kako bismo bili sigurni da su potpuno ispravna za upotrebu.
Jaja pakujemo u prepoznatjive kutije sa bar kodom za koje smo sami uradili idejno rešenje.
Pored konzumnih jaja i jaja za nasad takođe prodajemo i piliće, odrasle ptice, meso prepelica a u ponudi imamo domaći ručno pravljeni (home made) sapun od prepeličijih jaja, rezance za supu od prepeličijih jaja i organsko peletirano đubrivo.
Sarađujemo sa nekoliko prodavnica zdrave hrane u Pančevu . Raduje nas susret sa svakom novom mušterijom. Uvek smo otvoreni za saradnju sa novim prodavcima kako bi naši proizvodi stigli do što većeg broja ljudi.
Sa više od deset godina iskustva u gajenju japanskih prepelica i proizvodnji jaja, verujemo da smo na dobrom putu da nastavimo da širimo svoju misiju i doprinesemo zdravijem načinu vaše ishrane.
Damir Crevar, osnivač farme
Intervju sa osnivačem farme
Pogledajte video TV Pančeva, emisiju Agroinfo, sa savetima za uzgoj prepelica, konzumiranju jaja i ostale zanimljivosti u vezi sa japanskim prepelicama.
O našoj farmi
Uskoro, tekst u pripremi…